Prețuri

Relaxează-ți trupul și mintea la The Float Room!

Misiunea noastră este foarte clară: prin Terapia prin Plutire vrem să te ajutăm să descoperi relaxarea profundă, să-ți îmbunătățești calitatea vieții, să-ți ajuți propriul corp să se vindece și regenereze.

Astfel, am creat cele mai bune pachete pentru tine și cei dragi, cu scopul de a elimina stresul și tensiunea mentală și fizică.

Pachete si sedinte la preturi speciale:


SINGLE FLOAT – 60 min -90 Ron 150 RON

Lasă-ți toate grijile și problemele să se dizolve în apa sărată a unei ședințe de plutire de 60 de minute, benefică pentru mintea și corpul tău.    

DEEP RELAXATION  – 90 min – 140 Ron 200 RON        

Descoperă nivelul de relaxare cel mai profund prin ședința de plutire de 90 de minute în care mușchii se vor relaxa complet și vei intra într-o stare de relaxare profundă.

DUO FLOAT – 60 min -170 Ron 270 RON

Împarte Terapia prin Plutire cu un prieten sau cu persoana iubită și deconectați-vă cu totul de la stresul zilnic, îmbunătățindu-vă sănătatea și starea de bine!

NIGHT FLOATING ședință de 8 ore – 600 Ron

Încearcă acest pachet inedit de 8 ore de terapie; o combinație de apă, lumini difuze, muzică ambientală, plutire și săruri ce te vor purta pe căi nedescoperite, oriunde te va duce imaginația. Descoperă relaxarea minții și a trupului la un alt nivel!

Pentru moment nu mai oferim vouchere cadou!

Desi nu mai avem posibilitatea sa oferim vouchere cadou, va asteptam cu drag sa plutiti alaturi de cei dragi, plata se poate face la sediul nostru, cand veniti la programarea Dvs.

Abonamente

60 minute the float

A avea un abonament la The Float Room te încurajează să ai grijă de tine, să experimentezi constant această practică și să profiți la maximum de pe urma ei!

 

În funcție de nevoile tale, The Float Room îți propune pachete personalizate de 3, 6 sau 12 luni. Vă rugăm să luați legătura cu unul dintre consultanții noștri pentru a găsi cea mai bună variantă pentru sănătatea ta mentală și fizică.

 

Ajunge cu stresul! Ai grijă de tine, la The Float Room!

 

*Abonații pot achiziționa ședințe extra, pentru ei sau prieteni, la prețul ședinței abonamentului activ.

  0
  Coșul tău
  Coșul tău e golÎntoarce-te la magazin
  Call Now Button

  Dragi clienți și prieteni,

  Cu parere de rau vă anunțăm că The Float Room și-a închis porțile începând cu luna Iulie.

  Dorim să vă mulțumim din suflet pentru toată susținerea, loialitatea și încrederea pe care ne-ați acordat-o de-a lungul anilor.
  Fără voi, The Float Room nu ar fi fost posibilă și am avut privilegiul de a fi parte din viața voastră, oferindu-vă momente de relaxare și liniște.

  Pentru orice întrebări sau clarificări, vă rugăm să ne contactați pe WhatsApp.

  Cu cele mai bune gânduri,
  Echipa The Float Room